Här är några av många restauranger och barer vi samarbetar med på ön. Med ett brett utbud av bröllopsmenyer för att tillgodose alla smaker och plånböcker. 

Naturligtvis om ni har en annan plats i åtanke välkomnar vi era synpunkter och kommer att göra vårt bästa för att se till att platsen ni väljer kan läggas till i ert arrangemang 
Med så många olika möjligheter och val av platser tillgängliga här på Kos har vi specialiserat oss på att arrangera exakt vad varje par drömmer om och alla kombinationer är möjliga!

 

 • Resturang Avli, Kardamena

  Denna slutna innergård är en oas precis vid torget i hjärtat av Kardamena.Den mycket traditionella restaurangen har en utsökt meny och service. Den klättrande bougainvillean runt väggarna ger en riktigt grekisk känsla. Här kan man ha en middag på tu man hand, mindre sällskap eller hyra hela restaurangen för en full bröllopsmottagning.

 • Malibu strandresturang, Kardamena

  En strand bar som ligger i utkanten av Kardamena. Denna oas av frodigt grönt gräs och palmer är den mest avslappnade plats ni kan önska er. Här serveras en traditionell grillbuffè med sallader och mezes. Ni kan dansa under stjärnorna och spela musik till fram på småtimmarna. Perfekt för grupper som vill ha en beach känsla.

 • Lofaki, Kos Stad

  Denna fantastiska plats ligger uppe i begen i Kos stad med utsikt över den norra delen av ön.En mer lyxig känsla med mycket fin mat . Många par har både vigsel och mottagning här.

 • Cavo greco

  Ligger högt uppe vid havet med bästa utsikten och en helt utsökt meny med allt det bästa som det grekiska köket har att erbjuda.
  Middag på tu man hand eller sällskap upp till 60 gäster med dans och musik.

 • Aplo, Mastihari

  Vill man ha en riktig strand känsla underbar solnedgång och utsökt mat så är Aplo perfekt.
  Middag på tu man hand eller sällskap upp till 40 gäster med dans och musik.

 • Royal bay Kefalos med utsikt över Kastri Island

  Efter ett bröllop på Kastri Island är detta ställe perfekt för mottagning. Maten är traditionell grekisk eller buffet och det dukas vackert på verandan eller runt poolen.Dans och musik. Perfekt för större sällskap.

 • Avli Taverna, Zia

  Traditionell grekisk tavern.Ligger högt upp i bergen med en utsikt över hela ön och en en spektakulär solnedgång!
  Middag på tu man hand eller grupper upp till 60 gäster med dans och musik.

 • Garden cocktail bar, Kardamena

  Detta traditionella stenhus har omvandlats till en cocktailbar med en avskild, avslappnad plats för mottagning. Kan även servera smårätter.

 • Ampellis Restaurang, Tingaki

  Denna fantastiska restaurang ligger i hjärtat av sin egna privata vingård och bara ett stenkast från stranden. Grekisk mat när det är som bäst och som serveras på det mest traditionella sättet! Smutta på hemgjort vin medan du lyssnar på syrsorna och lågmäld grekisk musik. En helt enkelt perfekt grekisk upplevelse! Finns en lekplats för barnen.

 • Hotell Blue Dome, Kardamena

  Bor ni på hotellet så ingår maten från buffe restaurangen men vi dekorerar och gör det exta fint.

 • Fish House, Kos stad

  Den här charmiga tavernan serverar traditionellt grekiskt, inte bara fisk. Den ligger i hamnen i Kos stad. Perfekt efter en båtvigsel.

 • Skala bar och restaurang, Kardamena

  Njut av utsikten från roof garden i hamnen i Kardamena. Serverar ett stort urval mezedes och ...utsökta cocktails.